Warning: Creating default object from empty value in /home/pkbpk/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 596

BEKTO-PRECISA Goražde

17 Decembar 2013 By In Članovi komore

O NAMA

Bekto-Precisa“ osnovana je u junu 2005. godine i danas zapošljava preko 350 mladih, perspektivnih uposlenika sa tendencijom ka daljnjem razvoju.

Na ovaj način produžena je 30-godišnja porodična tradicija izgradnje uspjeha kvalitetom i povjerenjem što je i potvrđeno certifikatom za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, kao i brojnim TÜV certifikatima za kvalitet proizvoda, visokim ocjenama na mnogim sprovedenim auditima, raznim nagradama i priznanjima širom svijeta, kako za inovacije, tako i za pružene usluge i kvalitet.

„Bekto-Precisa“ se bavi proizvodnjom visoko sofisticiranih alata za plastiku i obojene metale, kao i za kombinaciju metal-plastika. U pogonima plastike se brizgaju pozicije za auto-, elektro-, sport-, mašinsku i druge industrije, a sve u skladu sa propisima evropskih standarda i prema zahtjevima kupaca.

 

PROIZVODI

Upotrebom najnovijih tehnologija izlazimo u susret svim zahtjevima naših kupaca.

Vrhunska oprema i kvalificirani uposlenici garantuju najviši nivo kvaliteta. To se prepoznaje u našim radionicama i usmjerenim investicijama.

Poslovni objekat, proizvodni pogoni kao i skladišni prostor protežu se na više od 50.000 m².

Upotrebom najnovijih tehnologija izlazimo u susret svim zahtjevima naših kupaca. Naš cilj je da dugoročno zadovoljimo naše kupce i da stvorimo povjerenje - jer su naši proizvodi ogledalo naše kompanije.

 

Naše proizvode mozemo podijeliti u četiri grupe, u zavisnosti od oblasti u kojoj se upotrebljavaju:

 

  • Autoindustrija
  • Ski industrija
  • Elektro industrija
  • Ostalo

 

Iz Goražda se transportiraju senzori, dijelovi svjetlosno-signalnih i drugih uređaja za: BMW, AUDI, MERCEDES, VOLKSWAGEN, TOYOTU, MAZDU, OPEL, FORD, FERRARI  i druge.

Na Olimpijskim igrama su predstavljene skije FISCHER & MARKER za koje proizvodimo komponente

www.bekto.com

Super User

Quis fringilla quis cursus urna sed sed velit nunc metus condimentum. Et pretium nec magna eros id commodo ligula Phasellus Curabitur wisi. Lacus elit lorem ridiculus vitae tempus eget nibh ut risus et.

Website: www.joomlart.com
Vi ste ovdje: Home Članstvo BEKTO-PRECISA Goražde